Yogaterapi til glæde og gavn for både krop og sind

Yogaterapi kan bidrage til behandling af sygdomme, stress og skader, da yogaterapeuter har en langt større viden om kroppen, end hvad den almindelige yogalæreruddannelse tilbyder. Gennem uddannelsen som yogaterapeut har jeg som behandler fået mulighed for at opnå langt større viden om, hvordan mennesket påvirkes i et sygdomsforløb, hvis man er stressramt eller plaget af smerter. Derfor kan yogaterapi siger at være en behandlingsform, der adskiller sig, da det går dybere end de normale stræk. Denne yogaform er dermed specielt designet til dig med sygdom, skader eller stress. 

Vælger du yogaterapi betyder det, at du med undervisning i yogaterapi behandles ud fra de forudsætninger, du som individ har. Det betyder, at du behandles med udgangspunkt i, hvad du og din krop kan holde til. Du vil altså ikke skulle ud i udfordrende stillinger og presse din krop til noget, som du af den ene eller anden grund ikke føler sig tryg i. Stillingerne som du vil komme igennem i en yogaterapitime er tilpasset til, at din krop skal have mest muligt ud af det.

Gaia Yoga - Yogaterapi
Gaia Yoga - Yogaterapi

Rigtig mange oplever, at der ikke er mulighed for, at der kan tages hensyn til skader til almindelige yogatimer. Et problem er ofte også, at almindelige yogaundervisere ikke har viden om de problemer eller diagnoser, som man kan kæmpe med. Derfor har de ikke mulighed for at tage de rette hensyn, hvorfor det kan være gavnligt specifikt at gøre brug af yogaterapi, hvor de rette hensyn kan tages. 

Fordelen ved yogaterapi er, at man ikke behøver at være hverken smidig eller stærk. Samtidig behøver man ingen erfaring indenfor almindelig yoga.

Man kan blot komme, som man er, også tager vi udgangspunkt for undervisningen i lige præcis dig og din krop. 

I yogaterapi ses sygdomme og symptomer som en energimæssig ubalance. Hvor almindelig yoga kan understøtte dit helbred og velbefindende, kan yogaterapi bidrage til at behandle specifikke lidelser eller symptomer. På den måde kan din krop genfinde balancen. Yogaterapi er derfor kendt for at genskabe balance i din krop og dit sind.

Mange forskellige former for yoga

Yogaformer

Der findes mange forskellige former for yoga, som hver især er kendetegnet ved hver deres unikke øvelser og udgangspunkter. Af forskellige yogaformer kan Hatha og Yin yoga eksempelvis nævnes. Disse er nok nogle af de mest kendte former. Restorativ yoga og Vinyasa yoga kan ligeledes nævnes, som yogatyper jeg praktiserer hos Gaia Yoga. Der er dog stor forskel fra disse typer yoga til yogaterapi.

Yogaterapi

Yogaterapi er en genre for sig, som kan tilbyde nogle helt andre og individuelle behandlinger. Det er velegnet til dig, som ikke føler, at du kan være med på almindelig yoga. Eller dig som aldrig har prøvet yoga, da du mener, at dine forudsætninger gør, at du ikke ville kunne deltage på samme måde som andre. Yogaterapi tager hensyn. Det kan behandle på helt andre måder, end hvad yoga normalt er kendt for. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at give netop dig en succesoplevelse med yogaterapi. En mulighed for at komme i kontakt med din krop og behandle dine symptomer eller problemer.

Effekt

Yogaterapi er for dig, som har et ønske om at afhjælpe eller forebygge sygdom, understøtte helbredelse i forhold til sygdom eller ubalance. Samtidig kan det bidrage til at forbedre din livskvalitet. Yogaterapi er holistisk tilgang, som har gavnlige effekter på krop sind og sjæl. Udgangspunktet for din succes med yogaterapi er en kombination af yogastillinger, åndedrætsøvelser, afspændingsteknikker og meditationsøvelser, som alle tilpasses til dit individuelle behov. 

Ønsker du at prøve kræfter med yogaterapi, så tag kontakt til mig, og sammen kan vi skabe resultater. Gaia Yoga er vejen frem for dig, der bor i Aabybro og/eller omegn og som ønsker at prøve kræfter med yogaterapi.

Scroll til toppen