Få kontakt til din indre ro

Mange mennesker har en travl hverdag, hvor de ofte kan glemme sig selv. Når hverdagens gøremål overtager, kan man ofte glemme, at man også bør tage nogle hensyn til sig selv. Måske sender kroppen nogle mærkelige signaler, og i travle perioder kan man have svært ved at kende sig selv. Klangmassage er en god måde at prioritere sig selv. I en travl hverdag er det et skønt afbræk. Når man ligger på briksen, er man fri for krav og deadlines. Man skal blot koncentrere sig om at få kontakt med sit indre. En uvant kontakt, som kan give en helt særlig ro.

Gaia Yoga - Klangmassage
Gaia Yoga - Klangmassage

Klangmassagens oprindelse 

Klangmassage er en behandlingsform, som stammer fra Tibet, hvor den har sin oprindelse for mere end 3000 år tilbage. Denne behandlingsform er ikke blot kendt for at være afstressende, men også kendt for at kunne afhjælpe problematikker i kroppen. Den kan dermed bruges både til at finde sin indre ro, men samtidig også bruges til komme konkrete problemer til livs.

Klangmassagens unikke kendetegn

Kendetegn

Denne form for massage er kendetegnet ved, at man ligger fuldt påklædt med et tæppe og skåle hele vejen ned langs kroppen. Til forskel fra mange andre typer massage er man altså fuldt påklædt. Man ligger på briksen med varme tæpper. Med skålenes placering på ryggen og hele vejen langs kroppen masseres din krop indefra i form af vibrationer fra skålenes klang. Din massør slår på skålene med en bestemt teknik, som fremkalder bestemte lyde og toner. Disse hjælper dig til at finde ind i dig selv og komme i kontakt med dit indre. Du guides igennem en afslappende time, hvor du ikke skal fokusere på andet end skålenes lyde og dig.

Effekt

Skålenes vibrationer bidrager på en helt særlig måde og sætter svingninger i gang i dine bindevæv, celler og væsker. Klangmassagen kan derfor have stor effekt på kroppen og skabe positive resultater. Den særlige effekt ved klangmassage opnås da skålene placeres på kroppen, hvor både lyde og vibrationer har effekt. Det er en massageform, som kan siges at adskille sig fra mange andre former for massage. Den kan på ingen måde sammenlignes med den normale type massage.

Ingen berøring

Mange forbinder massage med kropsberøringer, men det er der intet af ved klangmassage. Faktisk skal massøren slet ikke røre ved kroppen. Her bliver kroppen masseret af vibrationerne fra skålenes klang. Dette er en særlig form for massage, som dermed også kan skabe helt særlig resultater. Det er en form for massage, som kan være gavnlig for dig, som har det svært ved berøring. Dig som har behov for massagens resultater, men ikke kan lide at være afklædt for andre mennesker. Når det er sagt, kan det faktisk være gavnligt for alle. Der er ikke nogle, som ikke ville have gavn af en omgang klangmassage. Der er blot positive effekter, og alle ville kunne have gavne af at komme i kontakt med sig selv.

Hvorfor vælge klangmassage?

Der er mange, som kan synes, at det lyder som noget spirituelt, men når først de har prøvet det, er der ingen tvivl. Klangmassage har positive effekter. Selvom man måske ikke tror på det, og ikke tror på, at man kan komme i kontakt med sig selv, så virker det. Måske har man alt for travlt til at finde ro, og man dermed kan have svært ved at forestille sig, hvordan skålene kan give en det. Det er dog lige præcis det, at de kan. De kan føre dig fra stress og anspændtheder til en hel ny verden, hvor der er tid til dig. En times afslapning uden forpligtelser med tid til at lytte til sin krop. Prøv klangmassage hos Gaia Yoga.

Få balance i kroppen ved hjælp af lyd i klangmeditation

Klangmeditationen er en måde, hvormed du kan opnå dyb afspænding i kroppen og samtidig finde indre ro til restitution og genopbygning. Med klangmeditation kan du få en behagelige oplevelse, hvor kroppen ved hjælp af lyd bringes i balance. På den måde kan hovedet få en pause fra hverdagens stress og tankemylder, og dermed finde vej til den indre ro. 

Klangmeditation kan være en hel ny tradition for mange, hvor meditationen foregår gennem brugen af klangskåle. Med skålenes klang skabes indre ro. I Danmark er det måske meget nyt, men i østen har det været brugt i mange tusind år. Af denne grund har danskerne også så småt taget det til sig, og interessen er voksende.

Gaia Yoga - Klangmeditation
Gaia Yoga - Klangmeditation

Med klangmeditation kan du få det bedre i din krop. Det er en ganske simpel måde at få det bedre på. Klangmeditationen går dybt ind i kroppen og skaber ro. Samtidig er det en mediationsform, som kan virke for alle. Man behøver ikke have kendskab til eller erfaring med meditation. Alle kan have glæde af det og opnå følelsen af indre ro. 

Lydene fra klangskålene bidrager til, at kroppen løsnes op for uro, stress og spændinger. Lydene arbejder sig ind i kroppen, hvor de på en helt særlig både kan løsne op. Derfor vil de dybdegående toner kunne give dig følelsen af, at du synker ind i en behagelig tilstand. En tilstand der giver følelsen af blot at være. Dermed et sted, hvor du kan opleve, at der vil opstå en ro og klarhed i hovedet. Af denne grund vil du efter klangmeditation kunne føle dig afstresset. Tonerne fra klangskålene bliver du under mediationen bedt om at følge på forskellig vis, og dermed guides du lige så stille ind i din indre verden.

Klangmassage 

Klangmassage er en behandlingsform, som stammer fra Tibet for mere end 3000 år tilbage. Denne behandlingsform er ikke blot kendt for at være afstressende, men også kendt for at kunne afhjælpe problematikker i kroppen. Denne form for massage foregår til forskel fra mange andre typer fuldt påklædt, hvor man ligger på briksen med varme. Med skåle placeret på ryggen masseres din krop indefra i form af vibrationer fra skålenes klang. Skålenes vibrationer sætter svingninger i gang i dine bindevæv, celler og væsker, hvorfor det kan have stor effekt på kroppen. Den særlige effekt ved klangmassage opnås da skålene placeres direkte på ryggen. Dette er også der, hvor massage typen kan siges at adskille sig. Mange forbinder massage med kropsberøringer, men dette er der intet af ved klangmassage. Her bliver kroppen masseret af vibrationerne fra skålenes klang. Dette er en særlig form for massage, som dermed også kan skabe helt særlig resultater. Resultater som ikke kan sammenlignes med nogle andre form for massage.

Gaia Yoga - Klangmassage

Forskelle på klangmeditation og klangmassage 

Den største forskel på klangmeditation og klangmassage er skålenes placering. Ved klangmeditation er det skålenes klang, der skaber din indre ro. Hvor de er placeres på gulvet rundt omkring i rummet. Ved klangmassage er det ligeledes vibrationerne, som giver din krop massage. Det er derfor helt op til dig hvilken form, som du er til. Er du til hold med meditation eller individuel massage. 

Prøv kræfter med klangmeditation, hvis du på en kærlig og nænsom måde vil guides ind i et rum med lyde, klang og vibrationer, der får dig til at slippe dine tanker. Find dig selv og din indre ro gennem skålenes klang. Prøv den alternative måde for meditation og massage, og oplev den helt særlige effekt. Du vil ikke kunne opleve en lignende effekt ved andre typer meditation eller massage. Hos Gaia Yoga kan vi sammen skabe dine gode oplevelser og sammen finde din ro.

Scroll til toppen