Om Mig

Jeg har redskaberne til at skabe indre ro, og guide dig hjem i krop og sjæl …..er du klar til at tage imod?

Du får alle redskaberne til lade din krop og dit nervesystem finde ro –  den ro der skal til for at kroppens selvhelbredende kræfter kan sætte ind. Kroppen har en i boende evne til at heale sig selv - om det er smerter i kroppen eller langvarig belastning af sindet.

Jeg behandler og underviser med stor empati, nærvær og fokus på DIG. Der er altid god tid til at vi kan komme hele vejen rundt om dig og din udfordring. Mine forskellige kompetencer gør at jeg kan guide dig på bedst mulig vis - så du og din krop kan få det bedste samarbejde, både nu og på langt sigte.

I min undervisning inviterer jeg dig til at undersøge og mærke, hvad kroppen er i stand til og jeg guider dig ind og ud af asanas (yoga stillinger), så yogaen bliver let tilgængelig og du ofte vil kunne lukke øjnene og vende blikket helt indad. Det giver dig mulighed for en dyb og beroligende, meget mindfull praksis.

Jeg er examineret 200 T Hatha yogalærer fra HAMSA Yoga,  er Stress Behandler og har været fysioterapeut siden 1999.
Der ud over efteruddannelse i Yin Yoga - primært hos Jo Phee, og Restorativ hos Ateeka. Denne blanding gør mig til en grundig, nærværende og rutineret underviser.

Jeg har har drevet eget yogastudie og fysioterapi klinik i mange år på Grønland, men er nu bosat i Aabybro. Her underviser jeg i mit eget skønne og nærværende studie på Nørremarksvej 28, hvor jeg desuden har en lille klinik til behandlinger.

Siden 1999 har jeg arbejdet med mennesker og undervist på hold og individuelt. I mit arbejde med mennesker oplever jeg den største glæde og værdi i at kunne ”flytte” et andet menneske til et nyt og måske anderledes sted, det være sig på briksen, yogamåtten eller i samtalen.

Jeg glæder mig til at guide dig hjem i krop og sind - til et større og mindre smertefuldt samarbejde.

Uddannelser

Scroll til toppen