Om Anne

Jeg hedder Anne B. Pallesgård, og er examineret 200 T Hatha yogalærer fra HAMSA ved Simon Krohn og Soham, er Stress coach og har været fysioterapeut siden 1999. Desuden efteruddannelse i Yin Yoga – primært hos Jo Phee, og Restorativ hos Ateeka . Denne blanding gør mig til en grundig, nærværende og rutineret underviser. Jeg har har drevet eget yogastudie og fysioterapi klinik i mange år på Grønland, men er nu bosat i Aabybro. Her underviser jeg i mit eget lille lokale på Nørremarksvej 28 og har en lille klinik hvor jeg tilbyder behandlinger.

Jeg er uddannet Fysioterapeut, Yogalærer og Stress coach. Siden 1999 har jeg arbejdet med mennesker og undervist. I mit arbejde med mennesker oplever jeg den største glæde og lykke ved at kunne ”flytte” et andet menneske til et nyt og måske anderledes sted, det være sig på briksen, yogamåtten eller i samtalen. Jeg behandler og underviser med stor empati, nærvær og fokus på DIG. Mine forskellige kompetencer gør at jeg kan guide dig på bedst muligvis – så du og din krop kan få det bedst mulige samarbejde.

I min undervisning inviterer jeg dig til at undersøge og mærke, hvad kroppen er i stand til og jeg guider dig ind og ud af asanas (yoga stillinger), så yogaen bliver let tilgængelig og du ofte vil kunne lukke øjnene og vende blikket helt indad. Det giver dig mulighed for en dyb og beroligende, meget mindfull praksis – hvad enten det er Hatha eller Yin. Jeg glæder mig til at tage imod dig i yogasalen eller i klinikken <3

Uddannelser

Gaia Yoga - Om Anne
Scroll til toppen