Kropsterapi din vej til at få skabt rum både fysisk og psykisk 

Kropsterapi er en behandlingsform, som er anerkendt for, at den kan bidrage til at skabe rum for det enkelte menneske. Dette kan både gælde på et fysisk og på et psykisk plan i kombinationen af massage og terapi. 

Der er i denne tid kommet meget opmærksomhed på, at vores krop og psyke er tæt forbundet med vores helbred. Hvordan du har det både fysisk og psykisk kan dermed have stor betydning for dit helbred. Det kan dermed have konsekvenser for dit helbred, hvis ikke du har det godt i din krop eller ikke har det godt psykisk. Krop og psyke bør ses som en helhed, og det er netop dette, at kropsterapien tager udgangspunkt i.

Gaia Yoga - Kropsterapi
Gaia Yoga - Kropsterapi

Kroppen udsættes hver dag for både psykiske og fysiske belastninger, og hvad end det er positive eller negativ, vil de lagre sig i kroppen. Kropsterapi kan derfor bidrage til, at de ikke sætter sig og får negative konsekvenser på kroppen. Hvis ikke man har det godt psykisk, vil det ofte sætte sig i kroppen og omvendt. Stress, anspændtheder og meget mere kan sætte sig i kroppen som ubalancer eller fysiske blokeringer. De kan få store konsekvenser for både organer og muskler og vil på sigt kunne sætte sig som smerter eller blive til skavanker. Det er derfor rigtig vigtigt, at man sørger for at tage sådanne symptomer alvorligt. Det kan blive meget begrænsende for sit ve og vel, hvis ikke man får smerterne behandlet. Derfor kan det være en god idé at benytte sig af kropsterapi.

En ond cirkel 

Hvis du har det træls psykisk, vil du formentlig ofte være præget af en form for anspændthed. Denne anspændthed kan sætte sig sådan fast i kroppen, at det begynder at blive en belastning. Samtidig kan den blive begrænsende for, hvad din krop er i stand fysisk. Dermed kan din psyke altså påvirke dine fysiske muligheder og dermed være begrænsende. Dette bør man være opmærksom på. Hvis man har det træls psykisk, og dette sætter sig i kroppen, vil det ofte blive en ond cirkel. Dette forstået på den måde, at problemer med psyken giver problemer fysisk, som kan skabe endnu flere psykiske problemer og dermed flere fysiske. Altså bør man være opmærksom på at tage kroppens signaler alvorligt inden, at det fører til flere problemer.

Gaia Yoga - Kropsterapi
Gaia Yoga - Kropsterapi

Kan man nikke genkende til ovenstående, kan det være en god idé at prøve kræfter med kropsterapi. Med kropsterapi kan du lære din krop at kende. Du lærer at mærke din egen krop, og du lærer, hvad din krop prøver at fortælle dig igennem de signaler, den sender. Det kan dermed være med til at styrke bevidstheden, hvilket kan være uvant for mange. Det kan hjælpe dig til at få kontakt med det uvante. Uanset om du blot ønsker kontakt med dig selv eller din krop, eller du kæmper med et konkret fysisk eller psykisk problem, så kan kropsterapi være noget for dig. Kropsterapi er for alle. Det kan gavne alle, da det kan give balance og indre ro.

Kropsterapiens mange fordele 

Fordelene ved kropsterapi er i det ovenstående tydelige at få øje på. Det kan forebygge og behandle skader. Give balance i krop og sind. Kontakt med dit indre. Bidrage både fysisk og psykisk og dermed generelt give et bedre og stærkere helbred. Kropsterapi bidrager til, at negative tanker ikke sætter sig fysisk i din krop og omvendt, at skader eller gener ikke får psykiske konsekvenser. 

Ønsker du at høre mere om kropsterapi og mærke på egen krop hvilke fordele, at det kan have for dig. Så tage kontakt til mig hos Gaia Yoga. Hos mig kan du skabe resultater og opnå gode oplevelser med netop kropsterapi.

Gaia Yoga - Kropsterapi
Gaia Yoga - Kropsterapi

Somatic bodywork 

Jeg tilbyder ligeledes somatic bodywork, som er en moderne måde at opnå velvære på. Gennem berøring, bevægelse, bevidsthed om åndedræt, afslapningsteknikker og fuld kropsholdning kan modtageren opnå en dybere afslapning og få formindsket symptomer på sygdom.

Scroll til toppen