Holistisk Fysioterapi

Grundig og helhedsorienteret undersøgelse og behandling – der tager udgangspunkt i din krop. Jeg bruger altid 1 time første gang. 

Jeg har 20 års erfaring – og har været selvstændig siden 2007

For at kunne hjælpe din krop og dit problem bedst muligt - tager jeg udgangspunkt i en holistisk tilgang til din
krops anatomi, energi og biomekanik.
Jeg arbejder meget manuelt – ser både på muskler, led og
bindevæv. Du kan opleve at jeg bruger Cupping, Gua Sha og akupunktur nåle til at afhjælp dit problem. Og du vil måske få en øvelse eller to med hjem – det vigtigste for mig er faktisk at gøre dig uafhængig af mig

Jeg er specialuddannet inden for RYG og NAKKE området, og giver dig gerne en SECOND OPINION selv hvis du har forsøgt med andre behandlere. som behandler.

Hvis jeg undervejs vurderer at du er bedre stillet med en anden type behandling en den jeg kan give, vil jeg altid henvise dig til det 

 

Ingen HENVISNING

Behandling er uden henvisning. Men du kan stadigt få tilskud fra Sygesikringen Danmark.

Det betyder at du kan ringe og bestille tid uden henvisning fra din læge. Føler jeg behov for at du ses af en læge, vil jeg altid bede dig gøre det inden vi forstætter behandlingen.

Behandlinger på arbejdspladsen:

Som noget nyt til byder jeg at komme ud til din virksomhed og lave behandling direkte på arbejdspladsen. Jeg har stor erfaring med det og ved at det er til stor gavn for både medarbejdere og arbejdsgiver.

Kontakt mig hvis du vil høre mere – eller henvis din arbejdsgiver til mig 

Scroll til toppen