Stressbehandling - fordi DU er vigtigst

Stress kan vise sige både fysisk og psykisk, og der er mange, som ikke tager det alvorligt før, kroppen siger fra. Det kan være ved massive søvnproblemer, hårtab, tankemylder, smerter og meget mere. Konsekvensen af, at mange ikke går til lægen før, at de er rigtig langt ude, er, at de ofte ville skulle bruge lang tid på at komme sig. Hvis du i tide får den hjælp du har brug for er der  en god chance for at komme sig  hurtigere. 

Stresssymptomer skal altid tages alvorligt. 

Stress Coaching

Jeg tilbyder en kort indledende samtale – for at afklare om det er stresscoaching du har behov for. Ca. 15 via telefon. Ingen beregning.
Vælger du at op starte et forløb vil det indeholde: Stress-reduktion, information om stress og påvirkning af kroppen, samt opmærksomhed på egne stress-signaler.

Når du er klar til det finder og bearbejder vi de grundlæggende stress årsager. Så du har nogle gode redskaber til at håndtere stress i fremtiden. Et forløbet strækker sig typisk over 2 - 4 mdr. alt afhængig af hvor alvorlig din situation er. Stress coaching kan både bruges når du er ramt af stress, men bestemt også som forebyggende indsats.

Forløb på 7 sessionersamtaler á 1-2 timer -priser finder under PRISER 

Stress Behandler

Jeg er uddannet stresscoach med speciale i stresshåndtering, og netop disse kompetencer er vigtige i håndteringen af stress.
Inden vi påbegynder din behandling, vil jeg altid afholde en indledende samtale. Jeg ser det som en vigtig del, da vi her kan vurdere, om det er denne type behandling, som du har mest gavn af. Denne samtale kan foretages på telefon, og det er selvfølgelig uden beregning. Du er derfor altid velkommen til uforpligtende at kontakte mig og høre mere. Prioritér dig selv og tage dig tid til at undersøge, om du har behov for stressbehandling.

Yoga Nidra 

Yoga Nidra er en dyb guidet meditationsteknik, der hjælper krop og nervesystem til at finde dyb ro og kan desuden være et redskab til personlig transformation.

I dag vinder yoga nidra mere og mere indpas, da mange har opdaget de positive effekter ved teknikken.

Yoga nidra skaber en dyb healing/regenering - og giver dig ro både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Undersøgelser viser, at 30 minutters yoga nidra giver de samme fordele som tre-fire timers søvn! Yoga nidra er fantastisk effektiv metode til at reducere STRESS, ANGST, PTSD og mental uro. 

Yoga & Meditation 

Når krop og sind er presset kan selv det at sætte sig på måtten og finde ro være en udfordring - på mine restorative klasser starter vi med lidt blød bevægelse og lader langsomt krop og sind finde ro. Yogaen kan hjælpe dig til at finde ro og har en afspændende effekt, har du meget uro kan det være en ide at starte med Hatha yoga. 

Scroll til toppen